Υποβρύχιες Αντλίες

Η Β. Λιαρομμάτης ΑΒΕΕ αποτελεί αξιόπιστο εκπρόσωπο των κορυφαίων ιταλικών υποβρύχιων αντλιών PANELLI, τους υποβρύχιους κινητήρες PANELLI για τις αντλίες και ολόκληρη τη γκάμα προϊόντων της εταιρείας PANELLI. Οι υποβρύχιες αντλίες με τις πλαστικές φτερωτές λόγω μιας μοναδικής και κατοχυρωμένης με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του ‘πλεούμενου πτερυγίου’ (Floating Impeller) έχουν σημαντικά υδραυλικά και λειτουργικά πλεονεκτήματα όπως:

  1. Υψηλή αντοχή στη φθορά από την άμμο (περιεκτικότητα έως 400gr άμμου/m3 νερού)

  2. Μεγάλη απόδοση

  3. Μεγαλύτερη διάρκεια λειτουργίας

  4. Μικρότερη συνολική διάσταση

  5. Ελάχιστη συντήρηση

  6. Οικονομικά ανταγωνιστικές στην αγορά τους και στη λειτουργία τους

 

Επίσης, οι ανοξείδωτες υποβρύχιες αντλίες ακτινικής και μικτής ροής είναι στιβαρής κατασκευής γιατί κατασκευάζονται από χυτό ανοξείδωτο χάλυβα και όχι από διαμορφωμένη και ηλεκτροπονταρισμένη λαμαρίνα. Παρ’ ότι κατασκευάζονται από χυτό ανοξείδωτο χάλυβα, η τιμή τους είναι πολλή ανταγωνιστική.

Οι υποβρύχιοι ηλεκτροκινητήρες της εταιρείας PANELLI είναι πολύ στιβαρής κατασκευής και μπορούν να λειτουργούν για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς κανενός είδους συντήρηση.

Υποβρύχιες Αντλίες  Υποβρύχιες Αντλίες Υποβρύχιες Αντλίες

Panelli Υποβρύχιες Αντλίες και Ηλεκτροκινητήρες 

Δείτε τον Κατάλογο Εδώ

Επίσης, η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει και τις υποβρύχιες αντλίες και υποβρύχιους ηλεκτροκινητήρες Üstünel.

 

 Üstünel Υποβρύχιες Αντλίες και Ηλεκτροκινητήρες 

Δείτε τον Κατάλογο Εδώ

Για τις υποβρύχιες αντλίες και υποβρύχιους ηλεκτροκινητήρες PANELLI και Üstünel, η εταιρεία μας παρέχει πλήρες service και γκάμα ανταλλακτικών.

Τοποθέτηση Αντλιών

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την τοποθέτηση αντλιών εντός 100 km από την έδρα μας.

Οι της εταιρεία Β. Λιαρομμάτης ΑΒΕΕ διακρίνονται για την εξειδίκευσή τους στην εγκατάσταση και τη συντήρηση αντλιών, και είναι πάντα έτοιμοι να ανταποκριθούν στις ανάγκες σας με απόλυτο επαγγελματισμό και ακρίβεια.Με την υποστήριξή μας, μπορείτε να βρείτε τις κατάλληλες λύσεις για τις ανάγκες σας στον τομέα των υδραυλικών εφαρμογών.

Αν χρειάζεστε οποιαδήποτε πληροφορία ή έχετε οποιαδήποτε ερώτηση, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στον αριθμό τηλεφώνου 26930 31436 ή να μας στείλετε email στη διεύθυνση info@liarommatis.gr. Θα είναι χαρά μας να σας βοηθήσουμε και να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις σας.